Mi ez az egész?

A BudapestScenes minden más cégtől/szervezettől 100%-osan független brigád. Pofátlanul szubjektív módon mutatjuk be Budapest számunkra izgalmas színtereit. Különleges tematikájú városnéző túrák szervezése mellett blog-unkkal igyekszünk a fővárost minél közelebb hozni a benne élőkhöz. A megjelent anyagok kizárólag a készítők írásos engedélyével használhatók fel bármilyen további célra!

Elérhetőségek

Elérhetőségek, képgalériák, ill. részletek városnéző túráinkról: www.budapestscenes.com info@budapestscenes.com +36 20 524 0547 (Somogyi Levente)

Komjúniti

Megjelenések, beszámolók

http://href.hu/x/g5y7 http://href.hu/x/g5yg http://href.hu/x/g5yb http://href.hu/x/g5y8 http://href.hu/x/g5yc http://href.hu/x/g5ye http://href.hu/x/gh6y http://href.hu/x/gpzc

2012. 01. 25. óta

2012.04.29. 23:38 Levi/BudapestScenes

Vegyes képek a Kőbányai Pincerendszerből - 1. rész

Sokan szokták kérdezgetni, hogy mikor lesz új poszt (már kinn van, azt olvassátok most). Mi továbbra is azon vagyunk, hogy minél több érdekes helyszínt bemutathassunk, így ami igazán lényeges infó, hogy 'igen, jön az új tartalom a blog-ra', és 'nem, nem álltunk le'. Most is folyamatban vannak egyeztetések fantasztikus helyszínekről, amiket szeretnénk bemutatni: van, ahol csak időpontot kell egyeztetni, van, ahol csak a döglött lift akadályozza meg a látogatást (állítólag magasra megyünk) és van teljesen készen lévő anyag, aminél csak a publikálási engedélyre várunk. Egyébként az elmúlt kb. 2 hónapban sem csak a seggünket meresztettük, elkészültünk pl. több új videóval is, ezeket viszont csak a városnéző túrákon mutatjuk be, hogy maradjon valami friss, exkluzívabb anyag oda is. Addig is viszont, amíg az újabb készítésű anyagok felkerülnek, jön néhány poszt korábbi bejárásokra épülve, hogy az érdeklődőknek ne kelljen feltétlenül más galériákba mászkálva levadászniuk a fotókat. A következő pár poszt nagyrészt képriport lesz, több ok miatt - többek között azért, mert erősen beindult a tavaszi turisztikai szezon és az idő hiánya komoly gond (legalább most garantáltan nem lesz olyan kritika, hogy túl hosszú egy posztban a szöveg).
 
A konkrét helyszíneket és a további terveket nem lövöm le előre, legyen elég annyi, hogy ütősek lesznek. Kezdésnek itt van egy raklap kép a Kőbányai Pincerendszerből (tudom, hogy 8 posztból már a harmadik, ami ezzel a helyszínnel foglalkozik, de nem érdekel).
 
Fotók: Mudra László, további felhasználásuk engedélyköteles, honlapjához katt ide - természetesen megrendelés esetén is itt lehet elérni:D
 
 
Kőbánya 1a (7).jpg
 
Kőbánya 1a (4).jpg
 
Kőbánya 1a (5).jpg
 
Kőbánya 1a (3).jpg
 
Kőbánya 1a (21).jpg
 
Kőbánya 1a (14).jpg
 
Kőbánya 1a (10).jpg
 
Kőbánya 1a (13).jpg
 
Kőbánya 1a (8).jpg
 
Kőbánya 1a (9).jpg
 
Kőbánya 1a (11).jpg
 
Kőbánya 1a (12).jpg
 
Kőbánya 1a (6).jpg
 
Kőbánya 1a (1).jpg
 
Kőbánya 1a (2).jpg
 
Kőbánya 1a.jpg
 
Kőbánya 1a (20).jpg
 
Kőbánya 1a (16).jpg
 
Kőbánya 1a (15).jpg
 
Kőbánya 1a (17).jpg
 
Kőbánya 1a (19).jpg
Kőbánya 1a (18).jpg
 
 
Használd nyugodtan az ilyen-olyan közösségi médiaoldalak gombjait. Kövess minket a Facebook-on is, hogy értesülhess az újabb beszámolókról, ill. ajánljuk a fotóalbumokatVilágháborús óvóhelyre rendszeresen járunk a Csepel Művek területén, bunkertúránk időpontjait itt találhatjátok.

Címkék: kőbányai kőbánya dreher sörgyár alagút föld alatt pincék pincerendszer urbex urban exploration föld alatti


süti beállítások módosítása